MISSA INTE VÅRA PROVNINGAR!

ÖVER 30 GOTLÄNDSKA PRODUCENTER

PLOCKA IHOP DIN OSTBRICKA!

Ost

Lokala ostar samt egen lagring och hela Europa representerat i våra diskar.

slider02

Visar 10–18 av 32 resultat

Gruyère grottlagrad

Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan Lagras den i 3 månader på mejeriet. Världens godaste ost?

Läs mer...

La Tur

En härlig vitmögelost från området Piemonte i Italien. Osten har en krämig textur med mixad mjölk från ko, får och get. En ost utöver det vanliga! Smaken av champinjon, crème fraiche och en aning gräddfil.Smälter…

Läs mer...

Lady Capra

Krämig ost av gorgonzolatyp gjord på getmjölk!

Läs mer...

Monte Enebro

En ost tillverkad i Sierra de Gredos,Valle del Tietar av getmjölk efter gammal tradition. Osten är rullad i penicillium som ger den dess speciella utseende. Den har lätt torr kärna, mjuk yta och en läcker…

Läs mer...

Morbier

Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret för att skilja morgon- och kvällsmjölken åt, och detta blev…

Läs mer...