MISSA INTE VÅRA PROVNINGAR!

ÖVER 30 GOTLÄNDSKA PRODUCENTER

PLOCKA IHOP DIN OSTBRICKA!

Utländsk hårdost

Visar 1–9 av 12 resultat

Comté

Frankrikes Nationalost kan man säja. Utländsk hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. 18 månader eller 24 månaders lagrad.

Läs mer...

Emmentaler AOP

Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång är 900 liter per ost. Smaken är söt med nötig…

Läs mer...

Getost Svart Hommage

Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du en helt annan ost.

Läs mer...

Gruyère grottlagrad

Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan Lagras den i 3 månader på mejeriet. Världens godaste ost?

Läs mer...