Visar alla 7 resultat
Appenzeller Superior Spicy
Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Brie de Meaux
Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champinjoner, stallkänsla och lite myr i dofterna. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Comté
Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Emmenthaler AOP
Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…
Gruyère Moleson
Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…
Manchego
Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Morbier
Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret…