Om oss

Wisby ost-5

KLIV NER EN TRAPPA
– MITT I VISBYS INNERSTAD

På Wallers plats finner du himmelriket för alla oss ostälskare. I vår butik hittar du också närproducerade produkter, alltid med en hög kvalitet såklart. Men, vilka ostar ska jag välja? Hur många behöver jag? Vad får det kosta? Vi hjälper dig, vi är proffs, både på ostar och dina frågor. Ostbrickor finns i alla smakriktningar. Du väljer - vi plockar ihop. Med kunskap&kärlek!

OSTÄLSKARE NR 1:

ANDERS GUSTAFSSON

- Det har alltid funnits ost i mitt liv. Jag tror aldrig någonsin att jag gått förbi en ostaffär utan stanna till. Att få kliva in i alla dessa delikatessbutiker med fantastiska dofter och himmelska smaker. Nu har vi en egen butik och det är en njutning att gå till jobbet varje dag och dessutom få möta alla kunder som gillar det vi gör.

Anders.G.Wisby_O.2018_GN_web
Ann_Marie.G.Wisby_O.2018_GN.5856_7467

OSTÄLSKARE NR 2:

ANN-MARIE GUSTAFSSON

- Första minnet av ost är när jag ser min farfar skära stora bitar vällagrad Svecia med kniv. Det var alltid ost till maten. Han älskade ost. För starkt för oss. Mormor och morfar hade lantbruk, lämnade mjölk till mejeriet och sedan fick de tillbaka en jättegod ost som vi barn älskade. Det är härligt med ost - många användningsområden och makalöst gott!