Visar alla 8 resultat
Appenzeller Superior Spicy
Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Comté
Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Emmenthaler AOP
Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…
Getost Svart Hommage Old
Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du…
Gruyère Moleson
Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…
Kaltbach Creamy
En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Manchego
Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Prima Donna
Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.