Visar 1–16 av 20 resultat
Appenzeller Superior Spicy
Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Brie de Meaux
Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champinjoner, stallkänsla och lite myr i dofterna. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Comté
Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Délice de Bourgogne
Vitmögel triple creme, man tillsätter grädde och plötsligt har den mest kräsna fått en favorit. Avnjutes med jordgubbar och Champagne till exempel. Pris per hekto….
Emmenthaler AOP
Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…
Getost Svart Hommage Old
Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du…
Grevé
Denna Grevé är lagrad 20 månader, har härliga nötiga toner Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Gruyère Moleson
Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…
Kaltbach Creamy
En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
La Tür
En härlig vitmögelost från området Piemonte i Italien. Osten har en krämig textur med mixad mjölk från ko, får och get. En ost utöver det…
Manchego
Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Monte Enebro
En ost tillverkad i Sierra de Gredos, Valle del Tietar av getmjölk efter gammal tradition. Osten är rullad i penicillium som ger den dess speciella…
Morbier
Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret…
Prima Donna
Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Saint Agur
St Agur, en Fransk krämig mycket god ost med karaktär. Många har St Agur som sin favorit. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Stafva Blå
Gotländsk blåmögel. Pastöriserad komjölk. Ett hantverk från Stafva gårdsmejeri på Gotland. Säljes per styck. Vikt: minst 220 g/st.