Visar 1–16 av 20 resultat

Appenzeller Superior Spicy

Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
59,90 kr

Brie de Meaux

Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champinjoner,  stallkänsla och lite myr i dofterna. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
35,90 kr

Comté

Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto

Läs mer...
58,90 kr

Délice de Bourgogne

Vitmögel triple creme, man tillsätter grädde och plötsligt har den mest kräsna fått en favorit. Avnjutes med jordgubbar och Champagne till exempel. Pris per hekto….

Läs mer...
38,90 kr

Emmenthaler AOP

Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…

Läs mer...
47,90 kr

Getost Svart Hommage Old

Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du…

Läs mer...
47,90 kr

Grevé

Denna Grevé är lagrad 20 månader, har härliga nötiga toner Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto

Läs mer...
21,90 kr

Gruyère Moleson

Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…

Läs mer...
75,90 kr

Kaltbach Creamy

En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
49,90 kr

La Tür

En härlig vitmögelost från området Piemonte i Italien. Osten har en krämig textur med mixad mjölk från ko, får och get. En ost utöver det…

Läs mer...
110,00 kr

Manchego

Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
59,90 kr

Monte Enebro

En ost tillverkad i Sierra de Gredos, Valle del Tietar av getmjölk efter gammal tradition. Osten är rullad i penicillium som ger den dess speciella…

Läs mer...
79,90 kr

Morbier

Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret…

Läs mer...
38,90 kr

Prima Donna

Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
38,90 kr

Saint Agur

St Agur, en Fransk krämig mycket god ost med karaktär. Många har St Agur som sin favorit. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
38,90 kr

Stafva Blå

Gotländsk blåmögel. Pastöriserad komjölk. Ett hantverk från Stafva gårdsmejeri på Gotland. Säljes per styck. Vikt: minst 220 g/st.

Läs mer...
125,00 kr