Wisby Ost Gotlandslagrad

En Svensk Hårdost lagrad av oss på Wisby Ost. Vi sköter om den i 16 månader innan den hamnar i våran disk, denna ost finns…

Läs mer...
25,90 kr

Grevé

Denna Grevé är lagrad 20 månader, har härliga nötiga toner Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto

Läs mer...
26,90 kr

Taleggio

Italiensk kittost från norra italien. Pastöriserad komjölk, finns ibland som opastöriserad. Mycket god på ostbrickan eller på pizza. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
32,90 kr

Saint Agur

St Agur, en Fransk krämig mycket god ost med karaktär. Många har St Agur som sin favorit. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
38,90 kr

Morbier

Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret…

Läs mer...
38,90 kr

Prima Donna

Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
38,90 kr

Brie de Meaux

Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champinjoner,  stallkänsla och lite myr i dofterna. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
38,90 kr

Västerbottensost

Västerbottensost är en grynpipig hårdost med karaktär och starkt aromatisk smak, våran är lagrad 2 år. Osten har en karaktäristiskt amper smak, med en underton…

Läs mer...
39,90 kr

Délice de Bourgogne

Vitmögel triple creme, man tillsätter grädde och plötsligt har den mest kräsna fått en favorit. Avnjutes med jordgubbar och Champagne till exempel. Pris per hekto….

Läs mer...
39,90 kr

Getost Svart Hommage Old

Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du…

Läs mer...
47,90 kr

Emmenthaler AOP

Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…

Läs mer...
51,90 kr

Kaltbach Creamy

En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
52,90 kr

Comté

Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto

Läs mer...
58,90 kr

Appenzeller Superior Spicy

Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
59,90 kr

Manchego

Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.

Läs mer...
59,90 kr

Gruyère Moleson

Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…

Läs mer...
75,90 kr