Visar 1–16 av 19 resultatSorterade efter pris: lågt till högt
Wisby Ost Gotlandslagrad
En Svensk Hårdost lagrad av oss på Wisby Ost. Vi sköter om den i 16 månader innan den hamnar i våran disk, denna ost finns…
Grevé
Denna Grevé är lagrad 20 månader, har härliga nötiga toner Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Taleggio
Italiensk kittost från norra italien. Pastöriserad komjölk, finns ibland som opastöriserad. Mycket god på ostbrickan eller på pizza. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Saint Agur
St Agur, en Fransk krämig mycket god ost med karaktär. Många har St Agur som sin favorit. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Morbier
Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret…
Prima Donna
Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Brie de Meaux
Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champinjoner, stallkänsla och lite myr i dofterna. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Västerbottensost
Västerbottensost är en grynpipig hårdost med karaktär och starkt aromatisk smak, våran är lagrad 2 år. Osten har en karaktäristiskt amper smak, med en underton…
Délice de Bourgogne
Vitmögel triple creme, man tillsätter grädde och plötsligt har den mest kräsna fått en favorit. Avnjutes med jordgubbar och Champagne till exempel. Pris per hekto….
Getost Svart Hommage Old
Getost Svart är en holländsk hårdost på getmjölk. Mycket uppskattad bland våra kunder. Har ibland en konsistens liknande parmesan. Kom ihåg Hommage, annars får Du…
Emmenthaler AOP
Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång…
Kaltbach Creamy
En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Comté
Frankrikes Nationalost kan man säga. Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna. Lagrad 30 månader. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto
Appenzeller Superior Spicy
Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra. Härlig ost till brickan. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Manchego
Spansk hårdost gjord på fårmjölk, en klassiker. Pris per hekto. Minimibeställning 2 hekto.
Gruyère Moleson
Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan…