Visar 1–16 av 24 resultat

Appenzeller Superior Spicy

Denna nya Appenzeller från Schweiz som är lagrad 4 månader längre än Appenzeller extra Härlig ost till brickan

Läs mer...
49,90 kr

Blå Kornblomst Eko Veg löpe

Dansk blåmögelost på ekologisk komjölk Krav med vegetabilisk löpe. En populär krämig Dansk worldchampion supergold som har blivit ett alternativ till St Agur

Läs mer...
35,90 kr

Brie de Meaux

Fransk opastöriserad vitmögelost på komjölk. Detta är den ursprungliga Brie-osten. Det finns champignoner, stallkänsla och lite myr i dofterna.

Läs mer...
32,00 kr

Comté

Frankrikes Nationalost kan man säja.Hårdost av opastöriserad komjölk. Denna har fått högsta poäng av Ostmästarna.Lagrad 30 månader.

Läs mer...
53,90 kr

Délice de Bourgogne

Vitmögel triple creme, man tillsätter grädde och plötsligt har den mest kräsna fått en favorit. Avnjutes med jorgubbar och Champagne tex

Läs mer...
37,90 kr

Emmenthaler AOP

Denna opastöriserade jätteost på omkring 100 kg är uppkallad efter Emmental-dalen i kantonen Bern i Schweiz. Den är grottlagrad i ca 24 månader. Minsta mjölkåtgång är 900 liter per ost. Smaken är söt med nötig…

Läs mer...
41,90 kr

Grevé

Denna Grevé är lagrad 20 månader, har härliga nötiga toner

Läs mer...
18,90 kr

Gruyère Moleson

Schweizisk opastöriserad hårdost, lagrad i grottor. Komjölk. En av våra storsäljare i butiken. Grottlagras i 12,5 graders temperatur och 94% luftfuktighet i 9 månader. Sedan Lagras den i 3 månader på mejeriet.Moleson är lagrad 22…

Läs mer...
56,90 kr

Kaltbach Creamy

En pastöriserad schweizare, lite mjukare i konsistensen, smälter i munnen

Läs mer...
42,90 kr

La Tür

En härlig vitmögelost från området Piemonte i Italien. Osten har en krämig textur med mixad mjölk från ko, får och get. En ost utöver det vanliga! Smaken av champinjon, crème fraiche och en aning gräddfil….

89,00
Läs mer...

Morbier

Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret för att skilja morgon- och kvällsmjölken åt, och detta blev…

Läs mer...
32,90 kr

Parmigiano Reggiano

Eller Parmesan som är det franska namnet. Denna är lagrad 36 månader

Läs mer...
39,90 kr

Primadonna

Holländsk hårdost, detta är den röda, lagrad 12 månader

Läs mer...
27,90 kr

Saint Agur

St Agur, en Fransk krämig mycket god ost med karaktär. Många har St Agur som sin favorit.

Läs mer...
33,90 kr

Stafva Blå

Gotländsk blåmögel. Pastöriserad komjölk. Ett hantverk från Stafva gårdsmejeri på Gotland. Vikt: minst 220 g/st.

Läs mer...
125,00 kr

Stafva Covré

Ett hantverk från Stafva gårdsmejeri. Vitmögel med en aning syra i eftersmaken. Ystad på komjölk. Säljs endast i butiken i Visby.

Läs mer...
100,00 kr